понеділок, 4 квітня 2016 р.

Оголошення

Задачі для самостійного розв'язання 

Розв'язки приймаються до 10 квітня 2016р за адресою allarus2014@ukr.net (презентація,)
Консультація надається.
Переможців очікують нагороди
                             
Задача 7
У двох сплавах маса міді і цинку відносяться як 5:2 і 3:4. Скільки потрібно взяти кілограмів першого сплаву і скільки другого, щоб, сплавивши їх, отримати 28кг нового сплаву з рівним вмістом  міді й цинку?
















Задача 8
Є два сплави міді й цинку. У першому сплаві міді в 2 рази більше ніж цинку, а в другому міді в 5 разів менше, ніж цинку. У скільки разів більше потрібно взяти  другого сплаву, ніж першого, щоб отримати новий сплав, у якому цинку було б в два рази більше, ніж міді?

Консультпункт:"Біля класної дошки"
 Задача 8.1
У двох сплавах маси міді ій цинку відносяться як 4:1 і 1:3. Після того як сплавили 10кг першого сплаву,16кг другого сплаву і кілька кілограмів чистої міді, отримали сплав, у якому маси міді й цинку відносяться як 3:2. Знайдіть масу нового сплаву?

Консультпункт:"Біля класної дошки"


  



Задача 8.2

Є два сплави , які складаються з цику, міді й олова.Відомо ,що перший сплав містить 40% олова, а другий -26% міді. Відсотковий вміст цинку в першому і другому сплавах однаковий. Сплавили 150кг першого сплаву і 250кг другого, отримали новий сплав, у якому виявилось 30% цинку. Визначте, скільки кілограмів олова міститься в отриманому новому сплаві.

Консультпункт:"Біля класної дошки"




















Немає коментарів:

Дописати коментар